2020-10-24 Vänge – Utställning

Lådutställning med strikta covid19 restriktioner. Bra uppstyrt och goda avstånd mellan utställare, aragerare och uppfödare. Jag själv och Zoe var bärare för första gången. Utöver att vi bar kaniner bar vi givetvis mask och väst. Zoe satt även och sålde fika. Kom och köp! ropade hon högt och glatt.

I övrigt gick det lite sämre än vanligt för oss. Inga priser denna gång, men man kan ju inte vinna jämt tyvärr. Blandade poäng upp till 94p som vår egenuppfödda fick, hade hoppats på något högre. Men så vill vi alltid ha det bästa, vi har höga krav och förväntningar på våra utställnings kaniner.

Zoe fick ett uppmuntrings pris av ULF på posten i efterskott. Det var hon värd. Hon hade med sig en av sina bästa kaniner till tävlingen. Uppmuntrad vart hon.

Vi jobbar i nuläget med många nya ungdjur och nya kroppar som fortfarande växer. Får se när nästa utställning bli av och vilka som följer med då 🤔🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *