2021-12-12 Klubbmästerskap

Årets sista utställning blir ett Klubbmästerskap för nyblivne junior Enzo mellan bror i familjen.  Zoe har i vanlig ordning stöttat och hjälpt till. Enzo har några avels hanar främst i Rex och liten rex. Med sitt första egna avels par i rysstecknad hermelin kommer han nu att satsa främst på hermeliner. Efter dagens utställning vart dem båda stamboksförda 94p.

Zoe som är så otroligt snäll, duktig och hjälpasam valde att hjälpa Enzo. Även om alla kaniner inte var i toppskick så valde vi att ta med dem för att visa att man kan inte vinna allt men man kan vinna något vilket han också gjorde. 3 x94 p Tanken med att Enzo som nybliven Junior ska tillhöra en egen klubb är för att han ska känna att det hanns djur och hans grej och inspereras och tycka det är roligt även om Zoe är stjärna i vår familj och gör grund jobbet med mig.

Zoe och Enzo var båda bärare hela dagen och barnen kämpade på fint.

Slut Resultat av utställningen: Birgitt Lundberg vart klubbmästare för tredje året i rad med sin manteltecknade dv vädur. Ella tog över titeln från Zoe som ny bästa junior Klubbmästare med sin lilla tysk vädur. (Zoe fortfarande Klubbmästare i ULF Uppsala klubb där vi valt att tillhöra)

Enzo fick 3 pris placeringar. Lakrits åter på banan efter en lång solblekning. Meja vår nya dalmatiner pris placerade sig till samman med ena hermelinen alla på 94p. Enzo jätte glad över sina fina pokaler.

 

Enzo har valt att gå in helhjärtat med sina små hermeliner som han älskar så. Här kommer nya dörrar att öppnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *