2022-01-22 Vänge Klubbmästerskap

Klubbmästerskap 2022 i Ålands bygdegård i Vänge.
Vi fick träffa några goda vänner, Saknade några dock då vi alla kom i olika tid. Alla fick en ca tid för att hålla restriktioner och var utomhus. Fungerade utmärkt varma kläder och varm chockad.lite halvbra djur efter ihopsättingen som väntat med adrag för fällning främst. Blandade poäng inte helt nöjd. Några av våra bästa djur fick betyderligt lägre poäng än vanligt. En sänkning från 95 och 94,5p och ner till 94-92p utan förklaring. Så där av är vi väldigt missnöjda. Men det är kunniga dommare så får utgå från en korrekt bedömning.Lilla Nakoma på bilden deltog i sin första utställning hon är ca 4,5 månad hon fick 94p i B klass vilket var roligt. Zoe fick ett tröstpris med sig hem.

Slutresultatet för oss landade på 92,5 – 4x 94p🏆 vi fick 4 A kort så att vi kan komma igång med aveln i nya led så det är iallafall jätte bra.. Får jaga högre A kort i vår när pälsar är bättre å djuren vuxit till sig.

Ny Klubbmästare vart Marie & Maja Åström med lilla tysk vädur 95p
Zoe’s vän Siri tog över som JR klubbmästare med sin lilla tysk vädur 94,5p
ett stort grattis till er båda. 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *