2022-02-26 Östuna Lådutställning

Tjoho vilken dag! Lådutställning i Östuna bygdegård i Knivsta.

Underbart att träffa så många glada kanin kollegor och vänner på Samma gång igen. Restriktioner som släppt ger möjlighet för utbyte av glädjen med utställningar igen.

Vi själva hade bara 7 djur med oss.. Två av dem fick 94,5p vilket glädjer oss stort 💕🏆🏆 vår egenuppfödda Micro kom tillbaka till oss efter ett halvår hos annan uppfödare. Hon saknade A kort om hon inte fått det hade vi inte kunnat använda henne som önskat. Då modern har lucka/dispens pga covid-19 dispens.. Men nu fick hon sitt A kort och kan gå i avel hos hos vilket ger glädje och möjligheter.

8 användbara kort. Lite priser. Under bara vänner. Fotto studio utanför och sol på himmelen. En bra dag helt enkelt. Nästa utställning vi planerar att åka på blir till Arboga. Några nya ansikten kommer vi att ha med oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.