2022-06-04 Berga Riksutställning

Berga Utställning 4/6 – 2022
Lördag utställning Zoe tog hem bäst i Ras Samt bästa Rex med Texas på 94,5p. Zoe hade även två svarta Rex M grupper (ungar på 8 och 12 veckor) båda grupperna prispladerade sig på 94 p vardera.Vår /min Rex dalmatiner hane Simon fick 94 p med 1 p avdrag för en prick som sammanväxt sig hade hoppats på en till 95a.

Enzo’s hermeliner vart väl omtyckta i vit blå ögda två hermeliner pris placeringar sig på 94p vardera och Enzo fick även pris för bästa dvärgkanin genom dvärg kanin klubben. Rysstecknade svart hermelin ungarna fick 93,5 p masken fin men färg inte helt klara. Över förväntan och hanen i kullen kommer att sparas han ser väldigt lovande ut.

Dag två på Berga dagarna mingel med Stockholms Kaninavelsförening. Samt klappa och prata kaniner. Vi hade två Rex kaniner med oss prickiga Simon kanin samt Texas. I liten valp hage gick systrarna Puck och Nakoma liten rex i otter svart. Även två hermeliner var med och visades upp. En väldig trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *