2023-01-27- 29, Sunne , Landustställning

En tripp till vackra Värmland, Sunne mer exakt. Sveriges största utställning. Land utställning ”LU”.
1704 kaniner och 56 raser. Vi skänkte en kanin till välgörenhets auktion tillsammans med en hane vi fött upp. Pengarna gick till Barncancerfonden och kaninerna flyttade till Gotland för avel.
Totalt hade vi hade 11 anmälda kaniner med oss. ⭐Gibbi ⭐vår egen uppfödda Rex Dalmatiner hona fick 95p 🏆 samt pris för bästa tecknade Rex samt bästa hona och kom på första plats i rexfrossa som är en särbedömning mellan 11 Kaniner i detta fall. Hennes syster tog hem andra platsen. En fullsmockad men rolig lång helg. Blandade bilder ur helgen. Samling av alla våra priser tillsammans med Gabbi vår nya stjärna i kaningården, nu blickar vi framåt planer för LU Februari 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *