2023-08-27 Medåker Riksutställning

Utställning i samband med marknad. Otroligt mysigt i vanlig ordning. Enzo’s beslutade att starta upp en cilli odling efter lite lokalt odlade inköp. Utställningen gick bra. Vi hade några få djur med oss. Enzo’s Rysstecknad svart kullbröder på fyra månader plasserade sig på 94,5 respektive 94 p. Hans champion fick något lägre inte i form efter sommaren och lite sol blekt. Men kul att se lite bekräftelse på vad vi har. Kanske ser vi Tiramisu till nästa LU i februari.. Zoe hade några unga blå Rex som behöver få växa på sig. Kullsyskon ur avatar kullen fick 92, 92,5 och 94p. Hennes älskade Rice vitröd ögd hane fick din andra 94,5 p i B klass nästa gång ställs han för första gången i A.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *