2024-01-06 Vänge Klubbmästerskap

2024-01-06 Klubbmästerskap i Vänge 🏆🌟💕😊

sååå roligt Zoe tog hem segern som junior klubbmästare med Lorre”Star Lord”som Fadern i familjen kallar honom. Holländare på 95,5p största 🏆 och största 🏅 rosetten.  Välförtjänt klubbmästare bland seniorer vart Pierre Eriksson med sin holländare X-Ray på 96p.
Vi tackar innerligt för så fin kanin och ser fram emot avkommor. Gamora Stellan’s holländar hona fick 94,5p inte fy skam det häller. 😉

Vi hade med oss både Dalmatiner i både Blått,gul/svarta (trefärgade) och svarta prickar samtliga fick förväntade poäng.92,5-94,5p

De gula/svarta fick 93 och 94p vilket känns Okej, tror någon kan få bättre.
Simpen och Gabril fick åter 94,5p vardera och ska med till LU även Maj fick 94,5p den blå dalmatinern fick endast 92p lite avdrag för hel färgade öron bla. Ett projekt än så länge så bara glad att få visa upp och fo de godkända med stamtavla. väldigt nöjd.

Enzo däremot väldigt besviken på sina hermeliner som fick chockartat låga poäng utan förklaring bla fick hans champion endast 93p. En såld zobel Blå hona Stella från oss fick däremot väntade 94,5p tror hon dessutom kommer få 95p när hon är klar. stort grattis Fredrik som köpt henne. Tore Ryss Blå liten hane fick sitt första A kort på 93p se om han kan få 0.5 till innan vi stamboksför honom , svag färg.

I övrigt en heldag i köket två vuxna och tre duktiga barn som hjälpredor. Zoe, Enzo och Tindra. Grymt bra jobbat 🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *