2024-01-20 Ljungsbro Riksutställning

Eftersom att vi köpt in några Tyska djur fick det bli en utställning till. Importerna fick väntade fina poäng. Två av tre kan troligen få bättre i framtiden beror främst på päls kvalitet just nu. Så jag ärväldigt nöjd med de resultaten. Zoe’s vitrödögda Rice fick åter följa med och fick sina 94,5p. Rex Blå och Gul/ svarta Dalmatiner är där fokus kommer att ligga 2024. Vi hade med oss samtidiga till utställningen. Vart varierade poäng 92,5 med fällning till 94p på två honor 🥳. Svarta Dalmatiner fick oväntat låga poäng. Troligen har den hårda vinter kylan påverkat djuren i vikt något. Men hoppas alla är i form till LU i Februari.
Zoe och jag med kanin mys från utställnings dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *