2024-02-23 Köping Land Utställning

1700 kaniner i 50 olika raser. Jag, Zoe och Enzo deltog med tre kaniner vardera. Zoe´s Rice tog hem sin första 95p och lika så Lorre – StarLord 95p. Nybliven far som inväntar sin tredje 95p för att bli champion. Väldigt nöjda med resultatet. I rexfrossan tog dalmatinen Gabriel hem andra platsen efter en otter. Nala gul svart dalmatiner fick 94,5 p och placerade sig på 5e plats i Rexfrossan. Rysstecknade Tiramisu fick 94,5p och gick tyvärr inte till final i Mini showen. Amerikans bedömning prövades på Nala, Gabriel och Netery en annorlunda och intressant bedömning där Nala var bäst av tre. LU var en fullspäckad helg mellan 23-25/2. utöver var både tidning och radio på plats och intervjuade och fotograferade oss.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *