Kommande kullar

Årets kullar närmar sig sina slut. Det finns leverans klara kaninungar och ungdjur under tillsalu.

REX

”Vitnos”, hane ur årets sista kull Rex.

Liten rex

-inga fler planerade kullar i år.

Havana honor födda i våras kommer att söka hem under hösten.

Hermelin

Viltblå ögda

Kontakta oss gärna och lämna intresse om ni söker något speciellt. Lämnat intresse får förtur efter oss själva så klart.

……………………………………………………………

För oss är det viktigt att alla i familjen får vara delaktiga. Oavsett om man gör grov jobbet i gårdarna, den dagliga skötseln, målar, bygger, ställer ut kaniner, namnger eller bara gosar. Det viktigaste för oss är att alla får göra det dem tycker är roligast och det som de är bra på. Stor sonen i familjen bestämmer teman namn till våra kullar.

Vi tar aveln till en ny nivå i vår och utgår från vår kunskap och går vidare med aveln i nästa steg och generation.

Tar tag i några nya projekt. Men kämpar vidare med våra favorit färger och teckningar som vi vill jobba vidare med enligt plan främst för utställning och andra med goda förutsättningar för hoppning men med ett temperament som en härlig kel kanin givetvis skall ha.

Vi avlar fram nya utställnings djur i både rex och liten rex. Kommer även att avlas fram många trevliga individer i blandade färger främst i rasen liten rex. En glad och aktiv och otroligt rolig Ras för de som vill hålla på med hoppning eller bara ha en liten social och nyfiken kanin som ger mycket kärlek i sin närhet.

Mycket kommer att sparas för att följas upp.

Några djur övervägs att få byta hem. Vi har både vuxna och ungdjur här som kan tänkas flytta Om rätt hem erbjuds. Vid intresse av kanin kontakta oss och berätta vad ni söker och till vad ni önskar ha kaninen till.