Kommande kullar

REX

I bona ligger blandad kompott smått ovh gott i färger och tecningar. Dalmatiner blå & gul/svart samt Japantecknad, svart och blå även vit röd ögda Rex kanin ungar. Leveransklara mitten-slutet på Maj. går att lämna intresse redan nu.

Holländsk Kanin

Knyckertskullen

Leverans klara 23/4-24 går att tjinga redan nu. Ses undertill salu.

Hare & Hoppkorsning

kan bli en kull vitörade hoppkanier hösten 2024.

Kontakta oss gärna och lämna intresse om ni söker något speciellt. Lämnat intresse får förtur efter oss själva så klart.

För oss är det viktigt att alla i familjen får vara delaktiga. Oavsett om man gör grov jobbet i gårdarna, den dagliga skötseln, målar, bygger, ställer ut kaniner, namnger eller bara gosar. Det viktigaste för oss är att alla får göra det dem tycker är roligast och det som de är bra på. Enzo har ågon Rex och Hermelin kavar men satsar på Cili odlig mer om det kan ni läsa under Kaningården.

Vi tar aveln till en ny nivå och utgår från kunskap. Några nya projekt förekommer. Men kämpar vidare med våra favorit färger och teckningar som vi vill jobba vidare med enligt plan främst för utställning och andra med goda förutsättningar för hoppning men med ett temperament som en härlig kel kanin givetvis skall ha. Vi avlar fram nya utställnings djur i fräst Rex. Holländare, Belgisk Hare, Hermelin kanin någon enstaka liten rex och hoppkorsning förekommer. Ibland finns äldre avels djur eller ungdjur som kan tänkas söka hem. Vid intresse av kanin kontakta oss och berätta vad ni söker och till vad ni önskar ha kaninen till så att ni får ”rätt” kanin till rätt ändamål.