Koppel och selar


Vi rekommenderar också Handgjorda koppel och H-selar som finns i varierande färger hos oss..Kopplena är flätade och finns i två olika modeller och längder. De är både snygga, sköna att hålla i och väldigt praktiska.
Special beställda hemgjorda H-selar. Finns flera härliga färger som du själv kan välja emellan & matcha som du vill.
Vi har själva köpt in och använder dessa. Vi säljer dem i två längder 2 m och 3 m för de som vill kunna ta ut sin familjemedlem i koppel.

2 m längden rekommendera vi till yngre barn och till kaniner som vill börja med kaninhoppning eller är nybörjare. Det är ett lagom långt koppel att starta med. 3m rekommenderas till de som är mer vana att springa med sin kanin och vill låta kaninen få löpa bättre på promenader och utflykter. Fråga oss gärna om intresse finns. De är riktigt fina och välgjorda koppel som vi rekommenderar varmt och därför kan köpas via oss.

Allt för den nyinköpta lilla kaninungen som skall börja hoppa och gå i koppel till den vuxna kaninen. Storlekarna är anpassade efter våra Rex och liten rex kaniner finns några till hermelin kaniner med. kan passa på liknade storlekar av kanin. Fråga oss för mer information så hjälper vi er.

H-sele är den selen som är godkänd vid kaninhoppning. Den selen jag själv som uppfödare och kaninägare själv har föredragit att använda på alla våra kaniner. De är lätta att sätta på. Sitter bra och är snällt mot kaninen.