Till salu

Välkommen til Zoe’s kaniner en kaningård medlemmar i Sveriges Kaninavelsförening. Uppfödning av kaniner för avel, utställning, hoppning och sällskap.
Kaningården finns i Storstockholmsregionen, lite drygt en mil söder om Stockholms City i Vendelsö / Haninge kommun. Vi bor i ett idylliskt villaområde precis på gränsen till Tyresta nationalpark och har skogen och de vilda djuren alldeles inpå knuten.

Rex

Just nu har vi inga kaninungar tillsallu. Men vi har några äldre ungdjur och vuxna som söker hem.

Spyro 

Bokad

Hane född 2021-04-24. Övertecknad svart dalmatiner/svart vit brokad kan fås med stamtavla för lucka i vidare avel eller med härstamningsbevis för den som älskar en underbar kompis. Skulle trivas lika bra inne som ute.

Arista

Hona, Svart född 2021-04-18. En av Zoe’s egna prinsessor söker nu också hem. Hon är utställd på A kort 93,5p då inte färdig i pälsen. Går utmärkt till kel eller avel. Utställning med förbättring oklart tyvärr. Tror hon skulle trivas lika bra inne som ute. Är vaxinerad.

Liten rex

Skutt och Skye. Mor och dotter födda 2019 och 2020 bästa vänner som har levt hela sitt liv i hop även fött kullar tillsammans. Underbart mysiga kaniner. Vana att bo ute i större hägn. Flyttar endast tillsammans.

 

Kontakta oss gärna för fler bilder och mer information. Givetvis går det bra att boka en tid och komma och hälsa på oss.

”MIN STORA DAG” Insamling

Vi har sålt några kaniner som nu fått nya fina hem. Pengarna har vi donerat till ”Min stora dag” köparns namn står nämt vid donationer om inget annat önskas. Mer om det kan ni läsa på
https://egeninsamling.minstoradag.org/fundraisers/zoe-s-kaniner