Till salu

Välkommen til Zoe’s kaniner en kaningård medlemmar i Sveriges Kaninavelsförening. Uppfödning av kaniner för avel, utställning, hoppning och sällskap.
Kaningården finns i Storstockholmsregionen, lite drygt en mil söder om Stockholms City i Vendelsö / Haninge kommun. Vi bor i ett idylliskt villaområde precis på gränsen till Tyresta nationalpark och har skogen och de vilda djuren alldeles inpå knuten.

Rex

Just nu har vi inga kaninungar tillsallu. Men vi har några äldre ungdjur och vuxna som söker hem.

Calypso

Hona född 2020-09-20 Otroligt snäll och mysig. Hon förtjänar ett hem med mycket kärlek och minst en kanin vän. Hon bor med kull syskon och stora systrar. Hon är vaxinerad och utställd i A klass. Hon skulle bli en toppen mor om hon blir kvar hos oss. Hon har några oönskade vita hår och en lätt solblektning då hon älskar livet i solen. Hon har någon stora syster som ev kan tänkas säljas om man önskar som sällskap,  Då i svart Rex.

Spyro 

Hane född 2021-04-24. Övertecknad svart dalmatiner/svart vit brokad kan fås med stamtavla för lucka i vidare avel eller med härstamningsbevis för den som älskar en underbar kompis. Skulle trivas lika bra inne som ute.

Heto

Hona född 2021-03-13 stilig kanin passar utmärkt för den som vill ha en utställnings kanin. Trevligt temperament och givetvis barn van. Hennes syster kom två på LU – Land utställning för bästa tecknade efter en dalmatiner. Denna Hona är ställd på 94p tror hon skulle trivas lika bra ute som inne. Bor ute nu.

Liten rex

Just nu har vi inga kaninungar tillsalu. Men eventuellt har vi en vuxen hona som eventuellt söker hem.

Söker ni något speciellt fråga oss.

Kontakta oss gärna för fler bilder och mer information. Givetvis går det bra att boka en tid och komma och hälsa på oss.

”MIN STORA DAG” Insamling

Vi har sålt några kaniner som nu fått nya fina hem. Pengarna har vi donerat till ”Min stora dag” köparns namn står nämt vid donationer om inget annat önskas. Mer om det kan ni läsa på
https://egeninsamling.minstoradag.org/fundraisers/zoe-s-kaniner